IZJAVA O POSLOVNI ETIKI

Podjetje SPIT d.o.o. Nova Gorica opravlja svoje poslovne dejavnosti dosledno v skladu z vsemi veljavnimi zakoni, pravili in uredbami. To velja tudi v primeru ohranjanja poslovnih načel in poslovne etike.

POGOJI UPORABE AVTORSKIH VSEBIN

Vse informacije grafične podobe in programski elementi v najširšem pomenu (teksti, dokumenti, fotografije, video vsebine ipd.), vsebovane na spletnih straneh www.spit.si, so avtorsko delo in zato že s svojim nastankom v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

Uporabnikom je dovoljeno uporabljati objavljene vsebine izključno le v osebne in nekomercialne namene. Vsakemu posameznemu uporabniku je dovoljeno uporabljati objavljene vsebine izključno le v enem, osebnem izvodu. Dokumenti in vsebine, objavljeni na teh spletnih straneh, se v nobenem primeru ne smejo kopirati, prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene.

Dokumenti in vsebine, objavljeni na teh spletnih straneh, se lahko izjemoma reproducirajo izključno le v nekomercialne namene, pri čemer morajo biti ohranjene vse informacije o avtorjih in viru ter opozorila o zaščiti avtorskih ali drugih pravic. Takšen izdelek in vsi ostali izdelki oz. storitve, ki so z njim morda oglaševani, morajo biti tako kot te spletne strani povsem brezplačni in dostopni vsem pod enakimi pogoji in brez dodatnih omejitev.

Kdor želi objaviti le del vsebin oz. jih želi objaviti pod drugačnimi pogoji, mora dobiti predhodno pisno dovoljenje avtorja oz. avtorjev. Če ti pogoji niso izpolnjeni, po Zakonu o avtorskih in sorodnih pravicah Republike Slovenije kopiranje avtorskih vsebin teh spletnih strani ni dovoljeno.

Uporabnikom je na njihovih spletnih straneh dovoljeno postaviti povezavo (link) na te spletne strani. Ogledovanje vsebin spletnih strani spit.si pomeni avtomatično pristajanje na te pogoje.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Ponudnik preko spletne strani www.spit.si NE zbira osebnih podatkov strank. 

Pravila o varstvu osebnih podatkov bomo v bodoče spreminjali in dopolnjevali v skladu s spremembami zakonodaje s področja varstva osebnih podatkov.

PIŠKOTKI

Piškotki (angl. cookies) so preproste tekstovne datoteke, ki jih nekatere spletne strani preko brskalnika shranijo na vaš računalnik in shranjujejo nekatere neosebne podatke. Ob ponovnem obisku vas tako lahko spletna stran ponovno prepozna.

Spletna stran www.spit.si za svoje nemoteno delovanje uporablja piškotke.

Vse preko spletne strani posredovane osebne podatke varujemo v skladu z veljavno zakonodajo. Vse posredovane osebne podatke obravnavamo strogo zaupno in le za namen, za katerega so nam bili posredovani.

Katere piškotke uporabljamo na naši spletni strani?

  • Obvezni piškotki

Obvezne piškotke spletna stran potrebuje za pravilno delovanje in prikaz spletne strani. Obvezni piškotki so tudi piškotki, ki se naložijo na vaš računalnik zaradi tega, da ob naslednjem obisku vemo, katere od ostalih piškotkov dovolite in katere ne.

Ime piškotka

wordpress_test_cookie
wp-settings-1
wp-settings-time-1
wp-settings-time-4
wp-settings-time-5

Namen

Ti piškotki se samodejno naložijo s programsko opremo (WordPress), ki poganja te spletne strani. Ne zbirajo nobenih osebnih podatkov, prav tako jih ne uporabljamo na noben način.

Trajanje

1 leto

PH_HPXY_CHECK

Ta piškotek uporablja jezik PHP, da se omogoči shranjevanje šifriranih spremenljivk na spletnem strežniku. Ta piškot je bistven za delovanje spletnega mesta.

1 leto

_icl_current_language

Ta piškotek se uporablja za shranjevanje trenutnega jezika. Ne zbira nobenih osebnih podatkov.

1 dan

  • Ostali piškotki

Ime piškotka

_ga

Namen

Statistika ogledov spletne strani

Trajanje

2 leti

_gat

Statistika ogledov spletne strani

10 min

_gid

Statistika ogledov spletne strani

1 dan

Kako upravljati s piškotki?

Uporabnik v vsakem času ohranja popoln nadzor nad piškotki, saj te lahko kadarkoli izbriše, omeji ali pa povsem onemogoči. Navodila, kako to stori, se razlikujejo od naprave do naprave in so na voljo na domači strani posameznega proizvajalca programske opreme. Vi torej odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi.

Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku.